Site Running Slow Sloooow Slooooooow

Discussion in 'Questions & Suggestions for CFnet Staff' started by turnorburn, Oct 6, 2015.

  1. turnorburn

    turnorburn Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    8,640
    Location:
    In His Service
    Just went to a site with 800 members on line.. the site doesn't hiccup for a second.. come here with 4 members online its at a crawl? :sick

    Check that.. 720 online
     
  2. reba

    reba Staff Member Administrator

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    45,860
    Location:
    State of Jefferson
    Christian:
    Yes
    yeah but you come back here :)
     
    Angel likes this.
  3. turnorburn

    turnorburn Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    8,640
    Location:
    In His Service
    Most do...:wave

    [​IMG]
     
    Eugene and reba like this.
  4. JohnDB

    JohnDB Staff Member Moderator

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    4,373
    Christian:
    Yes
    AT&T has been having some issues with servers...and if you use cable modem you are on AT&T's network.

    The outages here are really annoying.

    Of course they are taking the opportunity to blame Google for installing new cable. Google fiber is going to kill AT&T's monopoly on it all.
     
  5. Mike

    Mike Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    14,839
    Location:
    Michigan, U.S.
    Christian:
    Yes
    :drool Can't wait for Google Fiber to come to Michigan. So long, spinning wheel! :wave
     
    JohnDB likes this.
  6. turnorburn

    turnorburn Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    8,640
    Location:
    In His Service
    Taking 5 minutes for post to show....

    [​IMG]
     
  7. markathome

    markathome Member

    Joined:
    Jan 30, 2016
    Messages:
    432
    Location:
    Alaska
    Well if this forum is on a vps/shared server then its possible that this forum and that place is on the same server, which is why this forum is running slow. :lol
     
  8. turnorburn

    turnorburn Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    8,640
    Location:
    In His Service
    [​IMG]

    4 minutes for post to show and crawling... :wave
     
  9. Obadiah

    Obadiah Member

    Joined:
    Dec 14, 2012
    Messages:
    6,568
    Location:
    Pacific Northwest
    Christian:
    Yes
    It does seem it's worse than normal the last few days. I've had to give up on it several times in the last two days now, and stayed off altogether for a couple of days before that. It doesn't look like there's any hope of a fix in the near future.
     
  10. turnorburn

    turnorburn Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    8,640
    Location:
    In His Service
    Here's a new one. After i post it doesn't show until i sign out, then when i sign back in a moment later it disappears?
     
  11. turnorburn

    turnorburn Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    8,640
    Location:
    In His Service
    Been 6 minutes and its still no show?
     

Share This Page